Jak projevit zájem o koťátko

03.04.2018 23:06

Ano, i toto je velice důležité, jakou formou projevit zájem. Odepisuji a chci jednat s lidmi, kteří mi napíší pár vět o sobě o své rodině a podmínkách do kterých si chtějí koťátko pořídit. Jestli mají už nějaké zkušenosti ze zvířátky a proč  chtějí toto plemeno. Musím si být jistá, že ty moje milované " dětičky ", příjdou jen k těm nejlepším lidem, kteří mají citlivé a laskavé srdíčko. K člověku, který ví, že koťátko je jako malé dítě, ke kterému se musíme i tak chovat a tak ho i opatrovat. Tyto šlechtěné kočičky, generace chované pouze v bytech, jsou přeci jen citlivější než venkovní kočičky.  Pokud koťátko ( i v dospělosti ) onemocní, nebo je na něm vidět, že není něco v pořádku, běží s ním k veterináři a nečeká až už bude pozdě, v tomto chci mít jistotu. 

Píši to zde proto, že mnohokrát neodpovídám na dotazy, hlavně maily typu : Kolik za to chcete ?..... Jakou máte cenu ?.... nebo jen jedno slovo Cena ??  Bez pozdravu, bez podpisu...., Proboha, co jsou to za lidi ? 

Ano, cena je důležitá, je potřeba ji znát, ale snad mohu napsat pár vět. Kdo jsem, že se mi toto plemeno líbí, rád bych si ho pořídil a tak potřebuji vědět kolik by stálo koťátko v naší Chovat. stanici ....... ap.         Děkuji za pochopení

 

—————

Zpět


Kontakt

Ragdoll Bandini CZ, chovatel. stanice

Moravská Huzová
Štěpánov
78313 u Olomouce


+420.602 708 061